Sinikka Pakeman
Asiakkaan onnistuminen muutosten matkalla ja siitä koituva hyöty hänelle on suuri ilo minulla. Se on myös yksi merkittävin motivaatio työssäni.

Taustani

Terveellinen ravinto on  intohimoni ja jatkuva kouluttautuminen sekä kehittyminen työssäni ovat harrastukseni!

Suoritin ravintotieteen tutkintoni Lontoossa the Institute for Optimum Nutrition:issa, oppilaitoksessa, jonka suojelijana oli silloin kaksinkertainen Nobel-palkinnon saaja Linus Paulig. Vierailevana luennoitsijana opiskeluaikanani  oli lisäksi tunnettu biokemisti ja johtava ravitsemusperäisen ja funkitionaalisen  lääketieteen edustaja Tri Jeffrey Bland.

Valmistuttuani 1998 aloitin heti omat vastaanottoni Lontoossa ja Helsingissä.

Päivitän tietojani säännöllisesti kursseilla ja jatkokoulutuksissa niin Yhdysvalloissa kuin Englannissa.

Minulla on myös kunto-ohjaajan koulutus Lontoosta, jossa toimin Personal Trainerinä vuosina 1995-98.

Valmistuin NLP-terapeutiksi vuonna 2005.  NPL on neurolingvistinen sovelletun psykologian suuntaus. Sen tarkoituksena on parantaa ihmisten välistä kommunikaatiota sekä oppimista ja siten auttaa itse kutakin tekemään muutoksia elämäänsä.

Olen arvostetun BANT-yhdistyksen jäsen Englannissa. BANT on lyhenne nimestä: British Association for Applied Nutrition and Nutritional.

Olen osallistunut moniin televisio- ja radiohaastatteluihin ja ohjelmiin.

Olen julkaissut 4 kirjaa, kts. Kirjat.

Vaikka asiakkaitteni ongelmat kattavat laajan kirjon eri vaivoja ja sairauksia allergioista suolistoongelmiin, syömishäiriöihin ja lukuisiin nykysairauksiin erikoisalojani ovat erityisesti ylipaino ja terveellinen ikääntyminen.